Расширенный поиск
26 Июля  2026 года
Логин: Регистрация
Пароль: Забыли пароль?
  • Эринчекни аурууу – кёб.
  • Ат да турмайды бир териде.
  • Ишин билген, аны сыйын чыгъарады.
  • Дуния малгъа сатылма, кесингден телиге къатылма.
  • Юй ишлеген балта эшикде къалыр.
  • Халкъгъа джарагъан, джарлы къалмаз.
  • Джылыгъа джылан илешир.
  • Эки элинги тыйсанг, джети элде махталырса.
  • Аш кетер да бет къалыр.
  • Аджал соруб келмез, келсе, къайтыб кетмез.
  • Босагъагъа джууукъ орун болса, ашыгъыб тёрге озма.
  • Билгенни къолу къарны джандырыр.
  • Тик ёргени, тик энгишгеси да болады.
  • Чакъырылгъанны аты, чакъырылмагъанны багъасы болур.
  • Насыб бютеу халкъны юлюшюдю.
  • Аман адам элни бир-бирине джау этер.
  • Дууулдаса – бал чибин, къонса – къара чибин.
  • Таякъ этден ётер, тил сюекден ётер.
  • Таукел къуру къалмаз.
  • Ана къолу ачытмаз.
  • Ач, тоймам, дейди, тойгъан, ач болмам, дейди.
  • Иги бла джюрюсенг, джетерсе муратынга, аман бла джюрюсенг, къалырса уятха.
  • Чакъырылмагъан къонакъ тёрге атламаз.
  • Тешик этген тынчды, аны джамагъан къыйынды.
  • Сескекли кесин билдирир.
  • Аджалсыз ёлюм болмаз.
  • Бети бедерден, намыс сакълама.
  • Кёлю джокъну – джолу джокъ.
  • Тенги кёбню джау алмаз, акъылы кёбню дау алмаз.
  • Бек анасы джыламаз.
  • Ауузу бла къуш тута айланады.
  • Биреуге аманлыкъны тилеме да, кесинге ашхылыкъны тиле.
  • Атлыны кёрсе, джаяуну буту талыр.
  • Тешигини къатында, чычхан да батыр болур.
  • Ач бёрюге мекям джокъ.
  • Тамбла алтындан бюгюн багъыр ашхы.
  • Кюл тюбюндеги от кёрюнмейди.
  • Сабийликде юретмесенг, уллу болса – тюзелмез.
  • Къыйынлы джети элге оноу этер.
  • Кесинге джетмегенни, кёб сёлешме.
  • Орну джокъну – сыйы джокъ.
  • Намыс болмагъан джерде, насыб болмаз.
  • Ариу – кёзге, акъыл – джюрекге.
  • Уллу атлама – абынырса, уллу къабма – къарылырса.
  • Зар адамны насыбы болмаз.
  • Башланнган иш битер, къымылдагъан тиш тюшер.
  • Ач отунчуну ачыуу – бурнунда.
  • Тыш элде солтан болгъандан эсе, кесинги элде олтан болгъан игиди!
  • Адамны аманы адамны бети бла ойнар.
  • Нёгер болсанг, тенг бол, тенг болмасанг, кенг бол.
как научиться читать Коран?

подскажите
Страницы: Пред. 1 2 3 След.
Ответы

FE_,
я знаю. Она очень хороший учитель, надо уточнить, сможет ли успевать с детьми давать уроки. Учитель нужен взрослому или детям?
Если радость придет, радость прими
И не гордись, будь достоин ее.
Если горе придет, губы сожми
И не страшись, будь достоин его.

К. Кулиев

Цитата
FE_ пишет:
Может кто знает хорошего учителя (жен.) в Учкекене или близлежащих населенных пунктах Помогите ))
если не очень срочно, то знаю одну молодую девушку, которая вернется из учёбы в Исламском институте в Учкекен где-то через 2 недели и, думаю, с удовольствием возьмётся за обучение желающих...

Амий, взрослому, уточните информацию, спасибо)

Abdullah, особой спешки нет, если она решит преподавать, дай знать)
-если я с тобой соглашусь, то мы оба будем неправы.

Цитата
FE_ пишет:

Abdullah , особой спешки нет, если она решит преподавать, дай знать)
хорошо))

FE_, девушка не против, к Рамазану будет дома, иншааЛлах, она живёт поблизости мечети в Первомайском. Договоримся о номерах в ЛС, наверное...

FE_,Давайте, в Черкесске.
псори тамам

всезнайка, если в родном ауле не получится тогда к Вам :усипуси: Сау болугъуз :гоккачыкъ:
-если я с тобой соглашусь, то мы оба будем неправы.

Цитата

Abdullah пишет:
FE_, девушка не против, к Рамазану будет дома, иншааЛлах, она живёт поблизости мечети в Первомайском. Договоримся о номерах в ЛС, наверное...

Менге да бир билдирирсиз)

Цитата
Маляк пишет:
Менге да бир билдирирсиз)
болсун, бир талай кюнню ичинде, Аллах айтса.

FE_, Маляк ашырдым ЛС-ге номерни, проблема болса билдирирсиз, башха нёгер табсагъыз да иги болгъан болса, аман боллукъ тюлдю, Аллах айтса.

http://youtu.be/c__V9YlyKp4
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

Урок 1 Арабский алфавит

Загрузка плеера
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

Давайте кто со мной начнет изучать арабский )къошулугъуз!))

5 урок у меня уже))

Урок 2 Изучаем буквы Алиф, Ро, За

Загрузка плеера

Урок 3 Изучаем буквы Мим, Та, Нун

Загрузка плеера

Урок 4 Изучаем буквы Йа, Ба, Каф

Загрузка плеера

бездушный кролик, не поняла... ты разве не читаешь уже? Алай ангылагъан эдим.
Аллах болушсун!
Я самая классная на форуме))))))))))))))

Цитата
Сэстренка пишет:
бездушный кролик , не поняла... ты разве не читаешь уже? Алай ангылагъан эдим.
Аллах болушсун!
Читала(((Забылось все(((

бездушный кролик, ну, бу джол юренсенг а къоймазса Аллахны болушлугъу бла!
Я каждый год себе обещаю. В этом году тоже достала свои тетрадки, что начинала писать... стыдно сказать, еще когда Всезнайка в Москве была. Акъылым алайгъа уже айланнганы ючюнмю, аныкъын тынчыракъ ангылайма).
Еще Мадина алай айта эди: Къуранны ал да, таныгъан букваларынгы таб да окъу деб, Къуранда бир тюрлю джазылады, таныялмама букваланы десем. Сен уже окъугъан эсенг, сеннге тынч боллукъду. Молодец, Халю, что поделилась. Сау бол. Аллах сууаб ишлеринге джазсын. С удовольствием бы напсиала "присоединяюсь", но не делаю этого, потому что быстро догнать не смогу и Мадинаныкъын кесиме табыракъча кереме. Аныкъы бла букваланы выучить этиб бошасам (бошаялсам Аллахны болушлугъу бла), къошулурма сеннге бу видеола бла). Сау бол! Аллах сууаб ишлеринге къошсун чакъыгъанынгы да, кергюзтгенинги да! Кесинге да юрениб окъурча насыбны берсин!

Сэстренка,Аллах айтса къоймам! Аллах барыбызгъа да болушсун!!!Сау бол сен да алгъышларынга!!!

Цитата
бездушный кролик пишет:
Муну да джаратдым), мен сюйгенча акъыртын айтады бу).

Бу теманы табхынын бир талай керексиз затха заманымы ашырдым((.

Цитата
Сэстренка пишет:
Цитата
бездушный кролик пишет:
Муну да джаратдым), мен сюйгенча акъыртын айтады бу).
Да,бу да тап айтады!Бусагъат мен салгъан а ,мен эрте окъугъан китапчыкъданды да мне легче вспомнить...

Идем дальше!

Урок 5 Изучаем буквы Лям, Уау, Ха

Загрузка плеера

Урок 6 Изучаем буквы Фа, Каф, Шин

Загрузка плеера

Урок 7 Изучаем буквы Син, Са, Сод

Загрузка плеера

Урок 8 Изучаем буквы То, Джим, Хо

Загрузка плеера

На сегодня эти 4 урока!

Идем дальше!

Урок 9 Изучаем буквы Ха, Гойн, 'Айн

Загрузка плеера

Урок 10 Изучаем буквы Даль, Дод, Заль, Зо

Загрузка плеера

бездушный кролик, Халю, къалай барады окъууунг? Харифлени чыкъдынг болурса Аллахны болушлугъу бла? Окъуб башлагъанмыса? Ма шаа Аллах! Аллах къабыл этсин къуллукъларынгы!
Страницы: Пред. 1 2 3 След.
Читают тему (гостей: 1)

Форум  Мобильный | Стационарный