Общение с модератором раздела религия.

Kurman 10.02.2010 22:21:47
Правила описаны в другой теме, здесь же, можете жаловаться на темы, флуд, оффтоп или поведение юзеров, доводить до моего сведения то, что считаете нужным. Если чувствуете себя неловко, то пишите анонимно.

Также, все мои действия как модератора раздела религия на форуме можете здесь открыто критиковать и выпускать пар.

Ответы

Kurman 12.02.2010 02:35:04
изяшниперсон
Фи Эс Бе бе бе 12.02.2010 02:36:02
Kurman
Кермейсеми? Нурсиитле деб кимге айтадыла? Где ты инчхагъан видишь?)) Не могу понять почему так нервничать..
изяшниперсон 12.02.2010 02:36:06
Kurman
ма сенге за достойный ответ
и не бейся так об стенку, тебе вредно
Kurman 12.02.2010 02:38:06
изяшниперсон
Тохта, алкъын Нурсиитлени юсюнден бир зат сорургъа злей эдиле. ол кетиб мы къалды? Айтыгъыз ары, сорсун. Аны джуабын хазырлаб турама, айтырым келиб турады, иичимде тутуб турамлайма. Сора киришигиз ары!

Ааа.. Кёрдюм сорууну. Да мен билгеним. Нурсиитле деб, Сайд Нурсийни китабларыны окъугъанлагъа, ол китабланы джазыб, басмалаб, хапар айтыб, эмда сатыб-миллетге чычыб айланнганлагъа айтадыла.
изяшниперсон 12.02.2010 02:41:46
Аны джуабын хазырлаб турама, айтырым келиб турады, иичимде тутб турамлайма.

ичингде къалгъан сез болсун ол))))
от тебя можно всего ожидать, успели заметить)
Kurman 12.02.2010 02:45:48
Фи Эс Бе бе бе
Оп-с )) сен къыз мыса?

Кечериксе сора

Имам
Сенге уа не керекди, кесинги джандетлик сунуб "Аллах барыгъызны да тюзетсин" дей тура эсенг, уялмай атынга имам деб къалай атагъанса? Кимлени имамларыса?
изяшниперсон 12.02.2010 02:47:24
Kurman
барыбызныда аузубузгъа урсанг иги англарыкъбыз
Kurman 12.02.2010 02:48:46
изяшниперсон
Ма джаным, нек айтаса алай.
Kurman 12.02.2010 02:50:57
Фи Эс Бе бе бе
Башха энтда бар мы эди Нурсиитлени не да къайдам, башха кимлени болса да юсюнден сорлугъунг бар эсе, энцикломедияны ачыб, джаныма салыб турама.
Имам 12.02.2010 02:51:02
Kurman
не нервничай. модератор такого раздела должен быть примером. и говорить только как истинный мусульманин с уммы пророка (с.а.в.а.). а ты грубишь тут всем. и пока не привел ни одного разумного довода кроме оскорблений. пусть Аллах направит тебя на прямой путь!
Kurman 12.02.2010 02:52:21
Имам
Кимге эрши зат айттым? Къалайда кёресе эрши сёзлени?
Фи Эс Бе бе бе 12.02.2010 02:55:26
Kurman
Да ол соруугеда джууаб бермединг.. Хотя ол берген джуубларынг ичин де сау бол!
Kurman 12.02.2010 02:57:23
Фи Эс Бе бе бе
Къалай бермедим? Кимледиле деб сордунг ушайса да. Ма, энтта бир кере окъудум соруунгу. Мен да айттым кимлеге айтханларын алай. Сен башха бир зат билирге мы излей эдинг аланы юснден, келиштириб тюзетиб сор белгили бир джерин билирге излей эсенг, мен аланы юсюнден билгеними айтайым сенге.
Амани 12.02.2010 02:58:43
))))мммддддааа)))маа шаа ЛЛах че за брат))) мен хар сезюме иеме къыйналма къарнашым, Аллах нас рассудит если что не так)) къыйналтдым дейме сени) къой энди ачыуланма)
можно вопрос
копи-пастерство именно с "вахабистких" сайтов будет безжалостно истребляться?
мимошёл 12.02.2010 03:01:46
Kurman къайсы элчисе?
Kurman 12.02.2010 03:08:26
Амани
Нет, если с суфийских сайтов тоже будут делать копипастерство, то их ждет тоже самое. И вооще. обычная практика (не только религия) если на форуме не пишут сами, а просто копируют туда статьи с целью распростарнить их. то это везде удаляется и запрещается. Смотря какие порядки на форумах. Религия или именно вахабизм или суфизм тут нипричем.

Так что къалай бир сюйсегизда ох дегизда сёлешигиз, вахабсит болсанг да суфий болсанг да. Джангыз праппгандасыз.

Ансын кёзюнге кёргюзт, суфийле келиб кеслерини шыйыхларыны статьяларын салыб, тюзю буду. мени шыйыхыма мюрид болугъуз деб тебереселе къалай болур? Терс боллукъду да.

аны ючюн хар ким кесини шыйыхин иги биледи, кимники Абдувахаб, кимники Нурсиит, кимники Киме эседа... Ол хар адамны кесни ишиди. Былайда уа, аланы идеяларын, кеслерини ангыларын джайяргъа излеб къайда эседе салыныб тургъан затланы энтда бир кере келтириб былайда салыб пропаганда эткен ушагъуусузду.

Почему написано "с вахабитских"? Потому что только вы занимаетесь копипастерством. Никто другой - ни суфии, ни кто -либо другой из других мазхаблов или толков не делает такие копипастерские темы. Если будет замечено, они тоже удалятся. Но как видим 100% таких тем идут только именно с таких сайтов.

Не джетмейди ол сайтда салыныб тургъаны? Бери келтириб форумгъа уллу-уллу статьяланы салыргъа не къыйынлыгы барды? Ссылка бериб къояргъа нек болмайды? Правила касаются всех, поэтому исключения для ваших сайтов тоже не будет.
Фи Эс Бе бе бе 12.02.2010 03:08:54
Kurman
Ааа.. Кёрдюм сорууну. Да мен билгеним. Нурсиитле деб, Сайд Нурсийни китаблары окъугъанлагъа, ол китабланы джазыб, басмалаб, хапар айтыб, эмда сатыб-миллетге чычыб айланнганлагъа айтадыла.
Бек къыин болур эди бу эки сёзню джазар орнуна, о кадар табсыз зат джазгъан, сау бол джууабынгъа)))
Kurman 12.02.2010 03:08:56
мимошёл
Сторожевой.

Флудить этиб турма.
мимошёл 12.02.2010 03:10:35
Kurman, бир соруу, Аджиланы Назбий-хаджини таныймыса?
изяшниперсон 12.02.2010 03:11:30
надеюсь, тему не будут зачищать
своего рода памятка модеру будет
мимошёл 12.02.2010 03:12:48
изяшниперсон тему лучше зачистить
Kurman 12.02.2010 03:12:49
мимошёл
Таныйма

изяшниперсон
Буду конечно, сейчас пар выпустим и потом весь флуд удалим. Поэтому или не флуди или говори по теме.
мимошёл 12.02.2010 03:17:09
Kurman, сайтынг барды деб эшитгенме, ссылка бир бер.
Амани 12.02.2010 03:17:29
Kurman
и еще ты не мог огласить список вахабистких сайтов(просто суфийские я знаю какие), чтоб знать?
Kurman 12.02.2010 03:18:33
Фи Эс Бе бе бе
Да къайдам, талай кере сора тебреб, соралмай турдунг )) сорсанг а уа мен мычымай джуабын берирем. Эшиткениме кёре аланы башха динни юсюнден болгъан китабла бла биргелей экстремисткийге санаб эр-эс-эй кърал басмаланнганы тыйгъанды. Интернетте уа барды аланы юсюнден кёб зат. энтта не затчыкъ сорлугъенг, сор? бугюн кейфим бардыда, табанларгъа боллукъсуз мени ))) чимдер затыгъыз бар эсе чыртта аямагъыз )))
изяшниперсон 12.02.2010 03:20:58
Kurman
у нас не накипело, чтобы выпускать пар, так что, как закончишь, так сразу чисти)
мимошёл
в принципе, тема уже выборочно зачищена и картина немного искажена
а всем, кто постоянно клюет КПП(как оказалось, тактичного (все познается в сравнении) скажу: Къурмана на вас нет)
Kurman 12.02.2010 03:21:51
Амани
Да къайдам, мен ким вахабист, ким суфий деб айланмайма, аны бла кюрешкен къралны башха органлары барды. Мен джангыз былайда къылыкъ этиб эльбрусоидге заран джетмезча къарайма. Керек эсе яндексте излеб талай вахабистский, талай суфийский, сайтла табыб береим?

мимошёл
Да атымы тюбюнде джазылыб турады сайтымы аты. Бар да окъу. бек иги затла бардыла, бек кёб китаб да барды. Миллетге да айт, джай, кёбрек адам кирсин.

изяшниперсон
Ма, джаша да къал! Кпп иги джашды, аны сиз инджитмегиз. Керек темаланы менге кёргюстюгюз, эрлай думп этеим форумдан.
мимошёл 12.02.2010 03:26:21
Kurman, саубол. Назбийни нек соргъанымы аннгыладынгмы?
изяшниперсон 12.02.2010 03:27:19
Kurman
сенда алай аман тююлсе, къыйналма
сенден амнлада бардыла))
по аналогии: не стыдись своих знаний, найдется тот, у кого их еще меньше))
Керек темаланы менге кёргюстюгюз, эрлай думп этеим форумдан.
слово не воробей, буду иметь ввиду))
Фи Эс Бе бе бе 12.02.2010 03:28:38
Kurman
Фи Эс Бе бе бе
of Подковка # Дата: 11 Фев 2010 23:07 [Отправить ЛС] [GIS]
Ответить Цитата Правка [Translit] [Кириллица]

Kurman
А у меня вот такой вопрос, кто такие Нурсииты, сиз биле болурсуз?

Мен сизге конкретный соруу не заманда сорганма? Ондан сонрада еки кере сорганма.. Подтеск излеисиз? Джокъду подтекст.. Я спросила только то что спросила.. То бишь кто такие Нурсииты деб.. Ондан сонра соруум джокъду. Излемегиз подтекст. Кейфим бенимде барды, херкешниде барды, не думаю, что этот кейф надо применять в тему и не в тему.. Ахши ингирли болугъуз!
Читают тему (гостей: 2)

Форум  Мобильный | Стационарный