Расширенный поиск
15 Апреля  2026 года
Логин: Регистрация
Пароль: Забыли пароль?
  • Хансыз джомакъ болмаз.
  • Сагъышы джокъ – джукъучу, акъылы джокъ – къаугъачы.
  • Ёзденликни кёбю ётюрюк.
  • Абынмазлыкъ аякъ джокъ, джангылмазлыкъ джаякъ джокъ.
  • Джырчы джырчыгъа – къарнаш.
  • Сёз – кюмюш, джыр – алтын.
  • Айыбны суу бла джууалмазса.
  • Ашда – бёрю, ишде – ёлю.
  • Ариу сёз – къылычдан джити.
  • Джахил болса анасы, не билликди баласы?
  • Къая джолда джортма, ачыкъ сёзден къоркъма.
  • Аманны къуугъан, аманлыкъ табар.
  • Адамгъа аман кюн соруб келмейди.
  • Тенги кёбню джау алмаз, акъылы кёбню дау алмаз.
  • Билмегенинги, билгеннге сор.
  • Хар ишни да аллы къыйынды.
  • Къазанда болса, чолпугъа чыгъар.
  • Ариу – кёзге, акъыл – джюрекге.
  • Тин – байлыгъынг, терен саулугъунг.
  • Иги джашны ышаны – аз сёлешиб, кёб тынгылар.
  • Накъырданы арты керти болур.
  • Чабакъсыз кёлге къармакъ салгъанлыкъгъа, чабакъ тутмазса.
  • Тил – миллетни джаны.
  • Къыз келсе, джумуш эте келеди, къатын келсе, ушакъ эте келеди.
  • Адамны сыфатына къарама, сёзюне къара.
  • Эр абынмай, эл танымаз.
  • Таула не мийик болсала да, аууш табылыр.
  • Байны къызы баймакъ болса да, юйде къалмаз!
  • «Ма», - дегенни билмесенг, «бер», - дегенни билмезсе.
  • Эки элинги тыйсанг, джети элде махталырса.
  • Джеринден айырылгъан – джети джылар, джуртундан айырылгъан – ёлгюнчю джылар.
  • Суугъа – чабакъ, къаягъа – ыргъакъ.
  • Къазанны башы ачыкъ болса, итге уят керекди.
  • Асхат ашлыкъ сата, юйдегиси ачдан къата.
  • Адам боллукъ, атламындан белгили болур.
  • Гугук кесини атын айтыб къычыргъанча, мен, мен деб нек тураса?
  • Ойнаб айтсанг да, эслеб айт.
  • Джолунга кёре – джюрюшюнг, джагъанга кёре – юлюшюнг.
  • Илму – джашауну джолу.
  • Тулпарлыкъ, билекден тюл – джюрекден.
  • Чабакъгъа акъыл, табагъа тюшсе келеди.
  • Тюз сёз баргъан сууну тыяр.
  • Нафысынгы айтханын этме, намысынгы айтханын эт.
  • Аман адам этегингден тутса, кес да къач.
  • Юйюнгден чыкъдынг – кюнюнгден чыкъдынг.
  • Къаллай салам берсенг, аллай джууаб алырса.
  • Тюзлюк тас болмайды.
  • Берекет берсин деген джерде, берекет болур.
  • Кёб къычыргъандан – къоркъма, тынч олтургъандан – къоркъ.
  • Джаз бир кюнню джатсанг, къыш талай кюнню абынырса.
Pretender... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВЕРНИИИИИИИСЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ....къайт ызынга ...иги къызса...

ПРЕТЕНДЕР... :гоккачыкъ:
:гоккачыкъ: ...Претендер...
пожалуйста. ...вернись... :гоккачыкъ: ты не знаешь. ..что ты значишь здесь... бесценная ты наша... :превед:
мы ждём тебя ... рады видеть всегда :ухх: . .. нам грустно...тоскливо... :нулаадно: вот посмотри, что с нами стало без тебя... :smile27:

Бездушный кролик. .. похудела сильноооо :sorry:
Катик...перестал есть :низачто:
Я перестала...думать :тук:
и т.д. :кхекхе:
Вот какой ущерб :царь:

Пожалуйста. ..вернись... :браво:
бу сыйлы Ораза айда тилегибизни алай къоюб бир олтурма... акъыллыса сен. .. :alamat: :куку: :emoji106:
Страницы: Пред. 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 След.
Ответы

Пусть всегда будет солнцееееее
Пусть всегда будет Эльба...
Пусть всегда будет мамаааа
Пусть всегда будет и Мадинааааа!!!!!!!!!!

:lol: бюгюн бир ачыуланнган кюнюнм эди да, сиз мында жазгъанланы окъуп, кёлюм да кётюрюлдю :lol:
НАНЫКЪЧЫКЪ, сау бол :oops:
"Къадарны этегинде...","Сени ючюн"...(с)

Цитата
Къара чачлы пишет:
бюгюн бир ачыуланнган кюнюнм эди да, сиз мында жазгъанланы окъуп, кёлюм да кётюрюлдю
НАНЫКЪЧЫКЪ, сау бол
Давай признавайся теперь,что ты ошиблась на счет Претендер))))))))))
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

:тук: :тук: :тук:
КЕЧИГИЗ, КЕЧИГИЗ, КЕЧИГИЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:dont_know: не болду манга билмейме, алай мен кертиси бла да шашдырып тургъанма :smile23:
Да ангылагъыз, мени жыл санмда шашдыргъан айып тюйюлдю :тук:
Тобады, арт заманда учунуп айланама да, кесими нигими унутмай тургъанымда аламатды :lol:
КЕЧИГИЗ, кечигиз!!!
ЗАТООООООО, мен шашдырмасам быллай бир оюн - кюлкю боллукъ тюйюл эди, ком - рий да :oops:

Тылмач, энди уа кимге ышанаса? :гыы:

Малина,жарамайды алай!!!!!!!!!!!!!! Ол ышаннган тюйюлдю!!!!!!!!!! Мен алдагъан этеме деп айтмагъанма да, а шашдырыыыыыыыыыыыып!!!!!!! :evil:

Цитата
лаам пишет:
Сэстренка , я тебе предлагаю не предлагать пока не предложили))) мне говорила!)) так шо, шум не поднимайте на ровном месте...
Къой, бу джарыкъ темада шум-мум хапарланы))). Всю тему весело обсуждали Претендер - девочка или мальчик, и в какой-то момент вижу: ты на полном серьезе чуть ли не с хутбой выступаешь "нельзя обманывать" деб, при этом никаких пояснений, кто обманывает, кого обманывает. Халю уже ответила за тебя)), все нормально)).
Я самая классная на форуме))))))))))))))

Цитата
Къара чачлы пишет:
шашдырыыыыыыыыыыыып!!!!!!!
Шашдырыб беб джангылыб дегеннгеми айтаса?))))
Оййй, малкъарлыла))), къарачай тилден бошадыгъыз )))))))))

Цитата
Къара чачлы пишет:
)))))) ты опасна))

Цитата
Малина пишет:
Цитата
Къара чачлы пишет:
)))))) ты опасна))
На балкарском это не опасно))))))))).
Ты знала, что у балкарцев "къутургъан" тоже красивое слово?)))

Сэстренка,
Не знала))))) еще я полчаса смеялась, когда услышала слово "керекмейди"))))))))

Малина, уже мен да алай айтама - керекмейди))))).
А еще))). Ну, это самое смешное, если не знать, можно и обидеться)))).
Бир айт, бир кел, бир бер у них повелительные - скажи! приди! дай!
Зато айтчы, келчи, берчи не "скажи-ка", "приди-ка", "дай-ка", а "скажи, пожалуйста", "приди, пожалуйста", "дай, пожалуйста"))).
Меннге аллай прикол болады))))), келчи-берчи-джиберчи деселе)))))

Цитата
Сэстренка пишет:
Цитата
Малина пишет:
Цитата
Къара чачлы пишет:
)))))) ты опасна))
На балкарском это не опасно))))))))).
Ты знала, что у балкарцев "къутургъан" тоже красивое слово?)))
"Къутургъан" у нас значит с юмором перебарщить))))))))))))
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

Малина, что смешного? Как будет ненужен?

Цитата
Сэстренка пишет:
Малина , уже мен да алай айтама - керекмейди))))).
А еще))). Ну, это самое смешное, если не знать, можно и обидеться)))).
Зато айтчы, келчи, берчи не "скажи-ка", "приди-ка", "дай-ка", а "скажи, пожалуйста", "приди, пожалуйста", "дай, пожалуйста"))).
Малкъар тил китапха школьный программасына бир къарагъыз,къарачайлыла)))))))))))

Свят-свят-свят)), малкъарлыла дегенлей))... ишлерге керек шойма))).

И вообще, мен кесими оразаны заманында форумдан чгъыб тургъаннга сунама)))) (тоже слово от балкарцев))) ). Аз джазгъаныы эслей болурсуз?)))

Цитата

Сэстренка пишет:

Ахахах)))) а еще у нас так: бара эсенг, дей эсег( если идешь, если скажешь). У них: диесенг, барыесенг)) не пойму, то ли это ошибка в правописании, то ли так правильно.. а спросить неудобно))

Цитата
бездушный кролик пишет:
"Къутургъан" у нас значит с юмором перебарщить))))))))))))
Примерно бирчаракъ болур)). У нас, наверное, больше означает чрезмерное проявление радости, даже слово такое есть "ойййй, тоба-тоба, игиликге къутурайым". А когда один другому говорит "нек къутураса" или в третьем лице про кого-то говорят "нек къутурады бу", то больше это с негативным от.... прерываюсь на полуслове(((((((((((((((( держите лаам - а))))))))

Или, например, после дождя суу бир келеди уллу))анга да айтабыз, речка къутуруп келеди деп)))

Претендерка,кеееел келиесенг бери)))))))терпенье кончается)))Кетерикме менда.... сен къайтмасанг)))

Мааа бир иги жырчыкъ тапханды Насыпка санга)))))

Расул Чомаев "Экибизда"

А это от меня песня)))

Ты моя нежность
Изменено: бездушный кролик - 13.07.2015 20:29:57

Цитата

Малина пишет:
Цитата
Сэстренка пишет:

Ахахах)))) а еще у нас так: бара эсенг, дей эсег( если идешь, если скажешь). У них: диесенг, барыесенг)) не пойму, то ли это ошибка в правописании, то ли так правильно.. а спросить неудобно))

На счет барыйсенг, диесенг ты не праваааа))))
Это в разговорном стиле, а так бара эсенг, дей эсенг и так далее в литературном стиле.

Цитата

Къара чачлы пишет:
Это в разговорном стиле, а так бара эсенг, дей эсенг и так далее в литературном стиле.

Ясно)) вот вы в разговорном стиле слова коверкаете))) барЫйсенг....бу "Ы" харифни уа къайдан табыб джабыштырдыгъыз?)))))

Претендер,кел!!!!!!! Или айт келемисе или нет?Келмей эсенг и я уйду )))Еще жду сегодня и завтра!
Изменено: бездушный кролик - 15.07.2015 21:07:28

Я НЕ КАК СОЛНЫШКО, Я СОЛНЫШКО :)

Ушамайды)

Кстати, "ушамайды" у нас означает "не похожа", а балкарцы этим словом выражают что-то некрасивое)) так ведь?))

Ариу къыз!)))

Цитата
Малина пишет:
Цитата

Къара чачлы пишет:

Ясно)) вот вы в разговорном стиле слова коверкаете))) барЫйсенг....бу "Ы" харифни уа къайдан табыб джабыштырдыгъыз?
Биз а ма алай жабыштырыб къоябыз! коверкаете..хм -это смотря как посмотреть, произносимые нашей стороной многие слова совсем не привычно звучат для вас. Так тем не менее мы более тактичны, не коверкаем, а разговариваем на балкарском.
Изменено: τάλαντον - 15.07.2015 23:02:54

Цитата

τάλαντον пишет:
произносимые нашей стороной многие слова совсем не привычно звучат для вас.

Об этом и шла речь)))

П.с. Ни в коем случае не желала никого задеть, если че.))

Однажды некий погонщик ослов обратился к Ходже Насреддину: — О, мудрейший, объясни мне одну вещь, иначе я сойду с ума. Мне дали десять ослов для перегонки в другой город, и я отправился в путь. Перед дорогой я их пересчитал, их было 10. Я сел на осла и мы поехали. По дороге я решил вновь пересчитать ослов, и, к моему ужасу, их стало девять. Тогда я решил сделать привал, спешился, и снова пересчитал свое стадо, их вновь было десять! С облегчением я вновь тронулся в путь, но когда решил снова пересчитать ослов, их опять было девять! И так каждый раз и всю дорогу, в пути их всегда 9, а на привале 10. Взгляни сам, о Насреддин, и скажи, сколько ты здесь видишь ослов? — Одиннадцать.
Страницы: Пред. 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 След.
Читают тему (гостей: 1)

Форум  Мобильный | Стационарный