Расширенный поиск
27 Апреля  2026 года
Логин: Регистрация
Пароль: Забыли пароль?
  • Тёзгеннге, джабылгъан эшик ачылыр.
  • Мадар болса, къадар болур.
  • Джаш болсун, къыз болсун, акъылы, саны тюз болсун.
  • Таякъ этден ётер, тил сюекден ётер.
  • Артына баргъанны, къатына барма.
  • Атлыны кёрсе, джаяуну буту талыр.
  • Тилде сюек болмаса да, сюек сындырыр.
  • Тиширыусуз юй – отсуз от джагъа.
  • Хата – гитчеден.
  • Къонакъ хазыр болгъанлыкъгъа, къонакъбай хазыр тюлдю.
  • Акъыллы айтыр эди, акъылсыз къоймайды.
  • Ётюрюкню башын керти кесер.
  • Къая джолда джортма, ачыкъ сёзден къоркъма.
  • Кёзню ачылгъаны – иги, ауузну джабылгъаны – иги.
  • Къарт айтханны этмеген, къартаймаз.
  • Кютгени беш эчки, сызгъыргъаны уа, джерни джарады.
  • Ачны эсинде – аш.
  • Бастасын ашагъан, хантусун да ичер.
  • Адамны артындан къара сабан сюрме.
  • Къыйынлы джети элни къайгъысын этер.
  • Эркишини аманы тиширыуну джылатыр.
  • Таула не мийик болсала да, аууш табылыр.
  • Къалгъан ишге къар джауар.
  • Тилсиз миллет джокъ болур.
  • Къатыны харакетли болса, эри къымсыз болур.
  • Ёзденликни кёбю ётюрюк.
  • Билимли ёлмез, билимсиз кёрмез.
  • Биреуню къыйынлыгъы бла кесинге джол ишлеме.
  • Иесиз малны бёрю ашар.
  • Уллу атлама – абынырса, уллу къабма – къарылырса.
  • Кёрмегеннге кебек – танг, битмегеннге сакъал – танг.
  • Джукъу тёшек сайламайды.
  • Къуллукъчума, деб махтанма, къуллукъ – хаух джамчыды!
  • Иги сёз – джаннга азыкъ, аман сёз башха – къазыкъ.
  • Айранны сюйген, ийнек тутар.
  • Мен да «сен», дейме, сен да «кесим», дейсе.
  • Кёб джашагъан – кёб билир.
  • Сёз сёзню айтдырыр.
  • Харам къарнашдан, халал тенг ашхы.
  • Къар – келтирди, суу – элтди.
  • Аман эсирсе, юйюн ояр.
  • Джарлы эскисин джамаса, къууаныр.
  • Билмейме деген – бир сёз
  • Билим насыб берир, билим джолну керир.
  • Ауругъанны сау билмез, ач къарынны токъ билмез.
  • Билеги кючлю, бирни джыгъар, билими кючлю, мингни джыгъар.
  • От кюйдюрген, сау болса да, тот кюйдюрген, сау болмаз.
  • Айранын берсенг, челегин да къызгъанма.
  • Биреуге аманлыкъ этиб, кесинге игилик табмазса.
  • Къайтырыкъ эшигинги, къаты уруб чыкъма.
Что лучше жена со своей квартирой или без?

Что лучше для мужчины, когда женщина, которую он взял в жены имеет недвижимость в одном с ним городе или в его окрестностях, или сирота казанская, у которой или в родительской квартире 7 ртов живут или вообще приехала из далека?
Не иди позади меня — возможно, я не поведу тебя. Не иди впереди меня — возможно, я не последую за тобой. Иди рядом с коровой чтоб своим мычанием не пугать людей!
Страницы: Пред. 1 2 3 4 5 ... 10 След.
Ответы

Цитата

janet пишет:
legenda,ну и жаргон у тебя..

Какой жаригон?нармальный жаргон)
Si vis pacem, para bellum

legenda,

верни старого доброго Эльдара..)) пажалыста..))
...я не прошу помощи, я прошу не мешать...(с)

Цитата

kismet пишет:
legenda,

верни старого доброго Эльдара..)) пажалыста..))

Во дела!!!кимсе сен а?неди бу мода джангы профиль ачхан мында?)))

Цитата
janet пишет:
мне другое интересно, на что вы - мужчины- вообще обращаете внимание прежде всего при выборе спутницы? и вообще задумываетесь о каких-то чертах, обязательных составляющих, будущей половинки или как карта ляжет?)) только чур отвечать честно!))
красота, характер, родословная ))

Как страшно жить....когда вокруг столько охотников за приданым....
-если я с тобой соглашусь, то мы оба будем неправы.

Цитата
FE_ пишет:
абери (малкъарча харакет - вещь)) кёб болгъанлагъа къоркъуурчамыды къуру сора?)) Энди тюгел алай союшуб, чабыуул болгъанла да джокъ ушайдыла?))
Изменено: Тылмач - 08.09.2015 01:53:01

Цитата
janet пишет:
мне другое интересно, на что вы - мужчины- вообще обращаете внимание прежде всего при выборе спутницы? и вообще задумываетесь о каких-то чертах, обязательных составляющих, будущей половинки или как карта ляжет?)) только чур отвечать честно!))
Она должна меня сильно любить и потакать моим всяким прихотям.
Не иди позади меня — возможно, я не поведу тебя. Не иди впереди меня — возможно, я не последую за тобой. Иди рядом с коровой чтоб своим мычанием не пугать людей!

У кого есть приданное им это тема нормально звучит))))))))))))А у кого нет такого приданного им все кажется что это охота за приданным))) 8-)
Самое тихое и безмятежное место, куда человек может удалиться, — это его душа... Почаще же разрешай себе такое уединение и черпай в нем новые силы.

Удалил пару постов с переходом на личности.

recepe, на мой взгляд, лучше со своей квартирой, и чтобы она была в ипотеке))) Совместный труд будет сплачивать молодой коллектив)))

Цитата

Мёлек пишет:
У кого есть приданное им это тема нормально звучит))))))))))))А у кого нет такого приданного им все кажется что это охота за приданным)))

Сора прыданыйсиз боламыды?хата должна быть помимо ненужного хабурчубура))

Цитата

Totur_Ram пишет:
в ипотеке

Это рабство!!!не берите ипотеку

Цитата

Totur_Ram пишет:
Удалил пару постов с переходом на личности.

recepe, на мой взгляд, лучше со своей квартирой, и чтобы она была в ипотеке))) Совместный труд будет сплачивать молодой коллектив)))

И этот человек однажды закрыл мою тему, потому что девушкенельзя открывать темы о том, что она хочет замуж) А эта эта тема его устраивает )
Изменено: Элис - 08.09.2015 09:51:56

Цитата

Мёлек пишет:
У кого есть приданное им это тема нормально звучит))))))))))))А у кого нет такого приданного им все кажется что это охота за приданным)))

Когда женихов нет и охотники за приданым за них сойдут) лишь бы приданое долго не кончалось
Изменено: Элис - 08.09.2015 10:55:39

Цитата
Тылмач пишет:
Цитата
FE_ пишет:
абери (малкъарча харакет - вещь)) кёб болгъанлагъа къоркъуурчамыды къуру сора?)) Энди тюгел алай союшуб, чабыуул болгъанла да джокъ ушайдыла?))
Те кто ради богатства вступают в брак....только его и получают в нем....а для создания здоровой семьи этого мало...
И как правило мы выбираем не супруга или супругу себе....а мать или отца своим детям.... а как мы знаем богатство это ни есть качество человека. И вот мне и непонятна вся эта гонка за благами. Тем более, чтобы нормально жить, нужно очень немного.

Элис, эта тема устраивает меня тем, что она изначально шуточная и автора можно вывести из мрака его "суждений")) добро должно победить, а заблуждения высмеяны и разбиты))
Цитата
FE_ пишет:
Тем более, чтобы нормально жить, нужно очень немного.
Ценить счастье, которое у тебя есть?))

Жена со своей квартирой, с имуществом это мина замедленного действия)

Цитата
Элис пишет:
Когда женихов нет и охотники за приданым за них сойдут) лишь бы приданое долго не кончалось
Кто сказал нет жанихов?))))))))))Есть!!!!))))Охотники за приданным красиво ухаживают чем обычные жанихи))))))))))Это у них работа ))заработать жизнь красивую беззаботную)))
Самое тихое и безмятежное место, куда человек может удалиться, — это его душа... Почаще же разрешай себе такое уединение и черпай в нем новые силы.

Totur_Ram, да....и быть скромнее в своих потребностях))

У мудреца спросили кого больше живых или мертвых? Он ответил,если примаков (къайынларында джашагъанла) считать мертвыми,то последних больше.

Мусса, сиз а уа..)) чорный юмарны бардырдыгъыз))

Цитата
merah пишет:
Жена со своей квартирой, с имуществом это мина замедленного действия)
кертими?)) тюгел аллай бир бек уллу къыйын зат боламыды))

Мёлек, бу темада билмегенинг джокъду))
Изменено: Тылмач - 09.09.2015 13:56:42

Цитата
Тылмач пишет:
бу темада билмеген джокъду))
О,Эта моя стихия)))))))

Ма сез ючюн))
Эрте заманда киеу не узакъ элден да келсин,кече къайынлада къалмаучеди...ол бек айып ,намысны тюшюрген зат болгъанды))

Бусагъат да уа за счет къатыны приданныйды деп всю жизнь диванны къучакълап туруп турадыла хайт деген жашла)))Пока къайын атасы эригип табан тийирип ,итни атханлай атхынчы эшикге))))))))))))))))))

Цитата
Мёлек пишет:
Бусагъат да уа за счет къатыны приданныйды деп всю жизнь диванны къучакълап туруп турадыла хайт деген жашла)))Пока къайын атасы эригип табан тийирип ,итни атханлай атхынчы эшикге))))))))))))))))))
хЫмм)) мен сени бу айтханларынгдан хапарсызма)) сен а хар кюн сайын болгъан затны юсюнден айтханча, айта, эригиб бошаб тургъанча кёрюнесе)) Байла да джылайдыла сора... Шахарда тюбей болурламы быллай затла, ансы элчиледе тюгел алай да билиннген зат болмаз)) мени сартынга))

Цитата
FE_ пишет:
Те кто ради богатства вступают в брак....только его и получают в нем....а для создания здоровой семьи этого мало...
И как правило мы выбираем не супруга или супругу себе....а мать или отца своим детям.... а как мы знаем богатство это ни есть качество человека. И вот мне и непонятна вся эта гонка за благами. Тем более, чтобы нормально жить, нужно очень немного.
сёз джокъ. Алай а, сени бу ариу сагъышларынг бир кёб адамгъа керек тюлдюле, ала кеслерин тынчлыкълары эм джашауларын аллыны юсюнден сагъышлыча кёрюнедиле. Не этгин, бизде джашау болум алай таб тюлдю, иги, тюз халиге тырмашыу аздан аз бола барады деб, аны ючюн къычырыб кюрешебиз да.

Цитата
Тылмач пишет:
Цитата
Мёлек пишет:
хЫмм)) мен сени бу айтханларынгдан хапарсызма)) сен а хар кюн сайын болгъан затны юсюнден айтханча, айта, эригиб бошаб тургъанча кёрюнесе)) Байла да джылайдыла сора... Шахарда тюбей болурламы быллай затла, ансы элчиледе тюгел алай да билиннген зат болмаз)) мени сартынга))
Охо жарсыма))))Санга это не грозит))))))))

Сначала юйдегиленирге керексе!!!!!)))))Ол уялгъанынгы къоюп))))))

А так оюнсуз айтсам...бардыла аллайла...)))))башхалыгъы жокъду элденмиди городданмыды)))

Игиле все таки кебюрекди))

Мёлек, no comments-ми десем)) сау бол))[USER=19248][/USER]

Цитата
Тылмач пишет:
Мёлек , no comments-ми десем)) сау бол))[USER=19248][/USER]
Да, сдавайся уже))))))))Жыл санынгы былайгъа жазгъынчы))))))))))

Мёлек, Тотур_Рамге айтырыкъма теманы меннге айландыргъанынгы)) (на личнасти хапарла бардыла да)) алай сагъыш этерме, джыл санымы таша бир къоя тур))

Цитата
Тылмач пишет:
Мёлек , Тотур_Рамге айтырыкъма теманы меннге айландыргъанынгы)) (на личнасти хапарла бардыла да)) алай сагъыш этерме, джыл санымы таша бир къоя тур))
Тотурам мени друхумду))))))))Ол мен айтханнга разы болуп къаллыкъды)))))))бу джылны ахырына дери заманынг барды))))))Андан сора псёёё!)))))))))

Мёлек, охо)) ол заманнга дери джашай барайыкъ да кёрюрбюз)) сен мени да джауум болгъанча кёрюнмейсе, мен айтханнга разы болуб къаллыкъ болурса (друхла алай эте эселе)))

энди уа теманы менден бир джанына бурайыкъ :тактак: бу къаты теманы бузаргъа къалай болады ))

Цитата
Тылмач пишет:
охо)) ол заманнга дери джашай барайыкъ да кёрюрбюз)) сен мени да джауум болгъанча кёрюнмейсе, мен айтханнга разы болуб къаллыкъ болурса (друхла алай эте эселе)))
Не эшек ёлюр, не хан ёлюрмю дейсе :lol: Не дождешься,чамчы!))))))

Цитата
Тылмач пишет:
энди уа теманы менден бир джанына бурайыкъ бу къаты теманы бузаргъа къалай болады ))

ладно ладно сен айтхан болсун))))))
Страницы: Пред. 1 2 3 4 5 ... 10 След.
Читают тему (гостей: 1)

Форум  Мобильный | Стационарный