Расширенный поиск
30 Июля  2026 года
Логин: Регистрация
Пароль: Забыли пароль?
  • Аманнга да, игиге да оноусуз къатышма.
  • Юйюнг бла джау болгъандан эсе, элинг бла джау бол.
  • Джан саулукъ бермей, сан саулукъ бермезсе.
  • Танг атмайма десе да, кюн къоярыкъ тюйюлдю.
  • Тёгюлген тюгел джыйылмайды.
  • Аякъларынгы джууургъанынга кёре узат.
  • Айтылгъан сёз ызына къайтмаз.
  • Къалгъан ишге къар джауар.
  • Джюрек кёзден алгъа кёрюр.
  • От кюйдюрген, сау болса да, тот кюйдюрген, сау болмаз.
  • Ач уят къоймаз.
  • Булут кёкге джарашыу, уят бетге джарашыу.
  • Эл элде бирер малынг болгъандан эсе, бирер тенгинг болсун.
  • Айныгъанлы алты кюн, тогъайгъанлы тогъуз кюн.
  • Ишни ахырын ойламай, аллын башлама.
  • Арпа, будай – ащды, алтын, кюмюш а – ташды.
  • Иги джашны ышаны – аз сёлешиб, кёб тынгылар.
  • Киштикге къанат битсе, чыпчыкъ къалмаз эди.
  • Шайтан алдады, тюзлюк къаргъады.
  • Босагъагъа джууукъ орун болса, ашыгъыб тёрге озма.
  • Азыгъы аз, алгъа къабар, аты аман, алгъа чабар.
  • Мадар болса, къадар болур.
  • Кёбге таш атма.
  • Тулпарлыкъ, билекден тюл – джюрекден.
  • Джахил болса анасы, не билликди баласы?
  • Ашыкъгъанны этеги бутуна чырмалыр.
  • Ач – эснер, ат – кишнер.
  • Биреуге аманлыкъны тилеме да, кесинге ашхылыкъны тиле.
  • Сыфатында болмагъаны, суратында болмаз.
  • Къонакъ аз олтурур, кёб сынар.
  • Джыланны къуйругъундан басарынг келсе, аны башы болгъанын унутма.
  • Таугъа чыгъаллыкъ эсенг, тюзде къалма.
  • Игиге айтсанг – билир, аманнга айтсанг – кюлюр.
  • Чёбню кёлтюрсенг, тюбюнден сёз чыгъар.
  • Эр сокъур болсун, къатын тилсиз болсун.
  • Кёлсюзден сёзсюз тууар.
  • Онгсузну – джакъла, тенгликни – сакъла.
  • Адамгъа аман кюн соруб келмейди.
  • Къызны минг тилер, бир алыр.
  • Билимсиз иш бармаз.
  • Иги болса, тамадама – махтау, аман болса, меннге – айыб.
  • Кёлю джокъну – джолу джокъ.
  • Тил джюрекге джол ишлейди.
  • Башы ишлегенни, ауузу да ишлер.
  • Татлы сёз – балдан татлы.
  • Тик ёргени, тик энгишгеси да болады.
  • Нарт сёз – тилни бети.
  • Акъыл бла адеб эгизледиле.
  • Байлыкъ тауусулур, билим тауусулмаз.
  • Къарнынг къанлынга кийирир.
Бездушный кролик, с Днем Рождения!!!!

Поздравляю!!!!!
Желаю счастья!!!!
Иполнения всех твоих желаний!!!!
Успехов во всех начинаниях!!!!
Радости и благополучия!!!!
Страницы: Пред. 1 ... 9 10 11 12 13 14 След.
Ответы

Кроля)) С днем рождения :гоккачыкъ:
Счастья тебе огромнейшего) Здоровья крепкого)
Аллах юйдегингден къууандырсын!
Всего тебе самого самого!)) Будь всегда таким же добрым и позитивным человеком :гоккачыкъ:
Не позволяйте своему уму развлекаться грустными мыслями.

Кроулик, уллу къыз болдунг къарап къарагъынчын))) Аллах кюч къарыу берсин, кели буу заманга, иманынг къаты болур насып берсин Аллах!

Халлю, доложи обстановку!))) Жаришь-паришь или Мадинка все делает?)))))
Я самая классная на форуме))))))))))))))

Ишдеме )))))я не праздную др ,чтоб не привлекать внимания)))))хычыллеге если напрашиваешься не будет ))))))))))))и так то торчу Василекгьа))))))
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

ЙУЖНЫ_ШПИЙЁНЪ, болдум болдум)))Сау бол!Аллах разы болсун!Аллах санга да насып ,саулукь берсин !!!!
Религиозность – это не только нахождение в мечети, но и хорошие взаимоотношения с людьми и благой нрав. Вот на эти качества должна обратить внимание молодежь при выборе второй половинки.

къарачыкъ,Римма,сау боооол!!!!ты не обижаешься на меня))))))

Василиса, Индира кьайдан жыйдынг бу кьадар кроликни?)))))Сау бооооол!!!!!

Сапиятка,Сау бол ариу сезлеринге))Аллах разы болсун!Насыплы бол!

Ооо, ДРУХ, у тебя тоже сегодня днюха!!!)) Ну, тут все знают, как я к тебе отношусь - ты мой САААМЫЙ ЛУУУЧШИЙ ДРУУУГ!!!)) И ни один лингвист на свете не найдет слов ни на русском, ни на балкарском, ни на карачаевском, ни на любом другом языке, чтобы выразить мои пожелания тебе!!!)) Пусть сбудутся все пожелания, которые я тебе желаю, но не могу выразить!!!)
Лучше орел в небе, чем попугай под каблуком!

бездушный кролик, не, не напрашиваюсь на хыцыны в квартире))))))))), напрашиваюсь на шашлыки в след. д.р. в Подмосковном особняке)))).
Кстати, еще одно пожелание вдогонку: чтобы Алим достроил дом до следующего твоего дня рождения)))). Желательней бы, конечно, до лета)), но я согласна и до осени подождать)))).
Я самая классная на форуме))))))))))))))

veresk, Зарни,дорогая, сау бол за всеееее!!!))))))Унутуп да къоймайса бир бизни алгъышларгъа)))))) Алинка угъай))))Малика у нас ))в честь Катика назвалаааа)))))))))

Katik, Малик,верю!!!))))Сау бол!!!Насыплы бол!!!Аллах бир иги насып берсин санга!!!!

Сэстренка,Аллах айтса экинчи жыл ашайбыз шашлык да хычын да)))))))Катикни да Зарнини да Василекну да Фантомасны да Римманы да чакъырама)))))

Сапият ма)))

бездушный кролик, чесна: ёмюрюмде настояшшый балкарский блинчик толька на картинке видела))))

Цитата
veresk пишет:
бездушный кролик , чесна: ёмюрюмде настояшшый балкарский блинчик толька на картинке видела))))
Балкарский хычын ашамагъанмыса сен да?))))))))))непорядок)))))

Цитата

бездушный кролик пишет:
Сэстренка,Аллах айтса экинчи жыл ашайбыз шашлык да хычын да)))))))Катикни да Зарнини да Василекну да Фантомасны да Римманы да чакъырама)))))

Вау!!! Спасибо за приглашение)

Халимат, дорогая моя! Я от всего сердца поздравляю тебя с днем рождения! Желаю крепкого здоровья, огромного счастья и долгих лет жизни в окружении любящих тебя людей! Возможно я повторюсь, если напишу, что очень рада нашему знакомству! Люблю, ценю и уважаю!

Изменено: Sane - 03.11.2015 01:36:43
Не используй остроту своих речей на матери, которая научила тебя говорить.

Аллах саулукъ, насыб, берекет ёлчелемей берсин сенге! Ёмюрюнг узакъ болуб, джашауунгу да Аллах кесинг сюйгенча джарыкъ этсин! Кесинг сюйген джуукъ адамларынгдан Аллах айырмасын! Насыблы бол, муратларынга джет!

Алгъышлайма! :emojio64:
Аллах насыб бла саулукъ берсин! Иги муратларыгъызны къабыл этсин! Эгиз-эгиз туудукъла бла чексиз кёб кууанч кюнле ийсин!

Саугъагъа - джыр!)))

Sane, ФНС, Зуля Сау боол!!!Аллах игиликлени ёнчелемей берсин санга!!!

Totur_Ram,Рамазан,Сау бол!!!Аллах разы болсун!!!Жырчыкъны жаратдым)))))

Халимат, поздравляю вас!
скорпион значит?))

http://www.youtube.com/watch?v=Q4Sp0a8KYSw

Самый душевный бездушный кролик, форума :ухх: с днем рождения!!! Много лет счастья, чтобы родные и близкие всегда были с Вами рядом. Только всего самого наилучшего :ухх:

Цитата
бездушный кролик пишет:
Сэстренка ,Аллах айтса экинчи жыл ашайбыз шашлык да хычын да)))))))Катикни да Зарнини да Василекну да Фантомасны да Римманы да чакъырама)))))

хотя ты меня давно уже не приглашаешь никуда, я все равно тебя люблю ))))) ма сенге :гоккачыкъ:
Не используй остроту своих речей на матери, которая научила тебя говорить.

Цитата
Sane пишет:
Цитата
бездушный кролик пишет:
Сэстренка ,Аллах айтса экинчи жыл ашайбыз шашлык да хычын да)))))))Катикни да Зарнини да Василекну да Фантомасны да Римманы да чакъырама)))))

хотя ты меня давно уже не приглашаешь никуда, я все равно тебя люблю ))))) ма сенге
Чакъырамааааа)))))))Я тебя тоже люблю)))))

janet, Жаннет сау бол!)))

Культыпыска, спасибо!!!Насыплы бол!!!

Изменено: бездушный кролик - 03.11.2015 20:36:42

:ухх: Багъалы ,Халимат...Халлю...Халиматушка... Халимат Магомедовна! !!! :ухх:

Алгъышлайма мен да башында алгъышлагъанлагъа къошулуб!!!! :alamat:
Уллу Аллах саулукъну сеннге аямасын, ёмюрюнг джарыкъ,къууанчлы эмда узакъ болсун!!!! :серенада:
Джюрегингде болгъан ашхы муратларынгы къолунг бла тут!!! :превед:
Юйюнгден,юйдегингден эмда туудукъларынгдан къууан!!! :гоккачыкъ:
Насыбдан толуб....Ох деб джаша!!! :мерси:
:усипуси: СПАСИБО ЭЛЬБЕ ЗА БЕЗДУШНОГО КРОЛИКА. ..т.е. ЗА ТЕБЯ!!!! :усипуси:

Nasib&Namis, Амина,Сау бол!!!Я тебя тожи ж так же сильно люблю))))))

Страницы: Пред. 1 ... 9 10 11 12 13 14 След.
Читают тему (гостей: 1)

Форум  Мобильный | Стационарный