Войти на сайт
13 Мая  2026 года

• Кёбден умут этиб, аздан къуру къалма.
  • Къозулугъунда тоймагъан, къойлугъунда тоймаз.
  • Билим къая тешер.
  • Зар адамны насыбы болмаз.
  • Акъдан къара болмаз.
  • Акъыл неден да кючлюдю.
  • Биреу ашаб къутулур, биреу джалаб тутулур.
  • Таш бла ургъанны, аш бла ур.
  • Арыгъан къош чамчы болур.
  • Битмегеннге сакъал – танг.
  • Кюн кёрмеген, кюн кёрсе, кюндюз чыракъ джандырыр.
  • Ашхылыкъ джерде джатмайды, аманлыкъ суугъа батмайды.
  • Дууулдаса – бал чибин, къонса – къара чибин.
  • Аджалсыз ёлюм болмаз.
  • Элге къуллукъ этмеген, элге ие болмаз.
  • Сакъ юйюне сау барыр.
  • Тилсиз миллет джокъ болур.
  • Кёз – сюйген джерде, къол – ауругъан джерде.
  • Къоркъакъны кёзю экили кёрюр.
  • Къан бла кирген, джан бла чыгъар.
  • Ашлыкъ – бюртюкден, джюн – тюкден.
  • Къарын къуру болса, джюрек уру болур.
  • Келлик заман – къартлыкъ келтирир, кетген заман – джашлыкъ ёлтюрюр.
  • Мал кёб болса, джууукъ кёб болур.
  • Джарлыны тону джаз битер.
  • Билмезни кёзю кёрмез, этмезни къулагъы эшитмез.
  • Ариу сёз – къылычдан джити.
  • Къазанны башы ачыкъ болса, итге уят керекди.
  • Джумушакъ терекни къурт ашар.
  • Татлы тилде – сёз ариу, чемер къолда – иш ариу.
  • Иги адам абынса да, джангылмаз.
  • Эки элинги тыйсанг, джети элде махталырса.
  • Зарда марда джокъ.
  • Уллу айтханны этмеген – уллаймаз.
  • Ишни аллы бла къууанма да, арты бла къууан.
  • Тил – кесген бычакъ, сёз – атылгъан окъ.
  • Халкъны юйю – туугъан джери.
  • Билим ат болуб да чабар, къуш болуб да учар.
  • Ана къолу ачытмаз.
  • Чомартны къолун джокълукъ байлар.
  • Терек ауса, отунчу – кёб.
  • Сабыр джетер муратха, сабырсыз къалыр уятха.
  • Ёнгкюч къууана барыр, джылай келир.
  • Бети бедерден, намыс сакълама.
  • Мени джылытмагъан кюн, меннге тиймесин!
  • Адеб базарда сатылмаз.
  • Иги сеники эсе да, сюйген кесимикин этеме.
  • Хаухну атма, ёнгкючню сатма.
  • Юйюнгден чыкъдынг – кюнюнгден чыкъдынг.
  • От этилмеген джерден тютюн чыкъмайды.

Страницы: Пред. 1 2 3 4 След.
RSS
Живу как в последний раз!!!! ))))))

А я смотрела один инд. фильм.. давно правда.... Натупит завтра или нет... у одного парня сердце больное было... И он в конце умер...(((( ну фильм хороший был...ВотЬ!!!

Gerlsчук, ага жадности хоть отбавляй... даже скупость... только от нее жизнь не продляется...((((((

так..... что за настрой?.........

проходила_мимочки..... долго же ты читала...)))==хи-хи-хи== Да нормальный настрой...

Только Всевышний творит чудеса! Может- это просто одна еще преграда, с которой ты должна справиться!

Gerlsчук, тсссссссссссссссссссс!!!!!!!!! никаму ни слова!!!!!

gokka09 2006-04-26 12:36:54 ну.... читать-то прочла... только не знала, что и писать... потому что это слишком.... узнать, что надо что-то делать ..... и не знать, что делать.... это совсем добьет человека.....

проходила_мимочки..... Ну да.... самое страшное неизвестность... не знать что делать!!!! ((((((

gokka09 ,ага))))я такая, мне надо все быстро и сразу)

gokka09 2006-04-26 12:54:35 сама же написала.... плясать... петь... и танцевать.... и еще не забыть получить разылыкъ родных...близких !!!!

Хмм.... Какой избитый вопрос. Чтобы на него ответить с точностью видимо надо попасть в соответствующую ситуацию. Скорее всего захочется сделать что то для души. Что именно это другой вопрос. Возможно кто то обозлится и задастся вопрососм "Почему я?" ... Кто то захочит на последок гадость какую нибудь сотворить.... Тяжело рассуждать теоретически как бы мы провели этот короткий промежуток вемени....))

Камилячка.... бери.. Все от жизни сейчас!!! Что бы потом не суетиться!!!!!!

Да да . Бери по полной......

gokka09 2006-04-26 11:39:43 ------------------- соруунга къайтсакъ))) неденда алгъа джашаумда ачытхан адамаладан кечмеклик тилеригем.... ичимде басыб тургъан сагъышларымы.... заманында айтыллыкъ болуб айтылмагъан сезлени билдирирем... ачыкъ ачыкъ селеширем... кебюсю джылы сезлеши эшитир эдиле... биреуленлеге уа ол ичимде къайнай тургъан мени джанымы ашаб тургъан затланы тегерем))) уопщем кычырыкъ тюйюш бла кетерем.... джер усюнден джокъ болаесем джюрегими ача кетейим дегенча))) чтобы никаких недомолвок не было))) вот)) ------------------------------- Д.А. Аллах бу кюнню бизден узакъ этсин)

Мертвая голова....акыллы башчык, об этом я как-то не задумалась.. Неужели, когда самому плохо, захочется еще каму-то гадость сделать??? УЖАС

экинчи къудоручук...________ Мен КЕЧМЕКЛИК тилеригем.... (((((

ол да менем!!! ))) gorjanka09... старый ник!!!!!!

primeno kak i vse osltanoe vremya - el bi hichi i zapival bi chaem )) eto kak k ekzamenu gotovitsya v posledniu noch ))

перестрелял бы всех своих врагов что бы на том свете не скучно было, а оставшееся время бы провел с близкими.

esli ti v techenii sessii ( v dannom sluchae jizni ) ne podgotoviya k etomu to za noch ( v dannom sluchae nedele), toje mnogo ne uspeesh ))

__________________________________ еще под кожей бьется пульс и надо жить_______ я больше может не вернусь_ а может я с тобой останусь!!!!!!!!!! === это я так пою........ Я дл тебя останусь светом..........

gokka09: К втоему удивлению да. Психология человеческая такая. Вот тебе пример: Человек заболевший спидом в большинстве от негодования обязательно заразит еще кого нибудь. Вот такие вот пироги бывают.

АЛЛАХдан тилек тилеб турлукъма........ Кечмеклик......Менге бермеседа..къалгъанлагъа узакъ емюр....Насыб.... Джуукъларыма...Тенглериме... Мен сюйген, мени сюйген адамлагъа!!!!! Наверное....

Главное в процессе ухода не обременить близских тебе людей....

Мертвая голова....акыллы башчык, не обременяя никого.. да уж... Так взять и умереть... только аурумаин... да!!!!!!
Страницы: Пред. 1 2 3 4 След.
Читают тему (гостей: 15)

Написать нам